Home » World of Dinos naar SugarFactory

World of Dinos naar SugarFactory

World of Dinos kiest SugarFactory als locatie voor Europa’s grootste reizende dinosaurustentoonstelling.

 

Amsterdam – 17 juli 2024 – World of Dinos kondigt met trots SugarFactory aan als de nieuwe locatie voor het langverwachte evenement. Deze samenwerking belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor dinosaurusliefhebbers van alle leeftijden.

World of Dinos weet publiek door het hele land te fascineren met zijn levensechte dinosaurustentoonstellingen, interactieve tentoonstellingen en educatieve activiteiten. Met meer dan 60 geanimeerde dinosaurussen, waaronder favorieten zoals een brullende T-Rex en de bliksemsnelle Velociraptor, worden bezoekers teruggevoerd naar het prehistorische tijdperk. Een waanzinnig leuk en leerzaam avontuur voor zowel gezinnen als dino-fans! Kom oog in oog te staan met reusachtige dino’s die in op maat gemaakte decors worden tentoongesteld. Niet alleen de grootte van de modellen is levensecht, veel dinosaurussen bewegen ook en maken geluid. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Er zijn ook interactieve zones waar bezoekers kunnen meedoen aan activiteiten, zoals fossielen opgraven en een speurtocht.

SugarFactory, bekend om zijn veelzijdige ruimtes, is het perfecte decor voor deze bijzondere tentoonstelling. SugarFactory, gelegen op een steenworp afstand van Amsterdam, staat bekend om het hosten van een verscheidenheid aan spraakmakende evenementen. Met een verscheidenheid aan ruimtes, zeer hoge plafonds, enorme authentieke ketels, bakstenen muren en industriële pilaren en historische ketels biedt de locatie een rauwe en unieke setting die de meeslepende ervaring waar World of Dinos bekend om staat zal versterken.

“We vinden het geweldig om World of Dinos naar zo’n iconische locatie als SugarFactory te brengen”, zegt Suzanne Huisman, Marketing- & Events Manager van World of Dinos. “Door deze samenwerking kunnen we onze bezoekers een nog spectaculairdere en boeiendere ervaring bieden. De unieke setting van SugarFactory, de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer en de unieke kenmerken sluiten perfect aan bij onze visie om een educatieve en vermakelijke reis door de tijd te maken.”

Details evenement:

Meer over World of Dinos: World of Dinos is sinds 2018 actief op de Nederlandse markt als educatieve tentoonstelling. Gemiddeld twee keer per jaar opent de tentoonstelling haar deuren voor ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom hebben de producenten het nóg spectaculairder gemaakt.

Over SugarFactory: SugarFactory was ooit Nederlands oudste suikerfabriek en is nu een evenementenlocatie aan de rand van Amsterdam. Van 1863 tot 1992 verwerkte de fabriek bieten tot suiker. Anderhalve eeuw later schrijft SugarFactory nog steeds geschiedenis met onvergetelijke evenementen! De locatie is ideaal voor een breed scala aan evenementen, waaronder conferenties, tentoonstellingen, galadiners, dansevenementen, awardshows, productlanceringen, filmopnames en nog veel meer. Tijdens dit evenement staat de hele fabriek in het teken van de World van de Dinos. Er is parkeergelegenheid op het terrein en treinstation Halfweg-Zwanenburg ligt pal voor de deur.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op